Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP [...]

szkolenie w formule on-line

termin szkolenia został potwierdzony do realizacji
Program i karta zgłoszenia
UWAGA: W przypadku zgłoszenia uczestnika z tej samej instytucji jednocześnie na dwa szkolenia:
„Od receptury do jadłospisu. Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i zaleceniami żywieniowymi” 14 grudnia 2020 r. oraz
„Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP w zakładzie żywienia zbiorowego” 15 grudnia 2020 r.
Cena wynosi 269 zł netto/os za każde szkolenie.
Najbliższe szkolenia z kategorii: Pomoc społeczna, zdrowie
Tytuł szkolenia
Termin
Czas
Miejsce
Pomoc społeczna, zdrowie